bir otorite olarak keyif kahyasi 

kapat
  1. öznel ve özgür düşüncelere sahip bireylerin olmazsa olmazıdır.

şimdi kişi bir konu hakkında bir düşüncesini belirtiyor. başka bir kişi yok efendim senin düşüncen yanlış, doğru olan budur diyor. buna karşılık "yahu bu bilgi değil, yorum be adam! keyfimin kahyası mısın?" diyesi geliyor insanın.
    #3514902 (eternal moonlight of autumn, 09.06.2008 13:53)

© 2008 - uludağ sözlük

bir otorite olarak keyif kahyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir otorite olarak keyif kahyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir otorite olarak keyif kahyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» belgetor » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » comorbidity » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » turk amerikan dernegi » eski sevgilinin cisini tutamamasi » caylakken 40 karakter siniri » memur olmak » kanada » insanin basina gelebilecek en kotu olay » yaran entryler » yuregim yollarda » anatomic autogynephilia » 1971 » diskalkuli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » otme bulbul » arbalet » ince uzun parmakli zarif eller » turgay demirel » dec muzik » vicdan » you can t do that » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » animal farm » tereyagli bi bucuk iskender » a taste of honey » sozlukte aglatan yazarlar » sarah palin » beat