bir ordayim bir burda 

kapat
  1. güzel bir mfo şarkısı.

Bir ordayım, bir burda
    Hayaller ortasında
    Bir ordayım, bir burda
    Hayaller ortasında
    Gecenin yarısında
    Düşünceler diyarında
    Bir senleyim, bir sensiz
    Olaylara ilgisiz
    Bir senleyim, bir sensiz
    Olaylara ilgisiz
    Canım çeker güzelliği
    Günler olur çaresiz
    Bir neşeli, bir durgun
    Şarkılara vurgunum
    Yeller eser başımda
    Ben yollara tutkunum
    Bir ordayım, bir burda
    Hayaller ortasında
    Bir ordayım, bir burda
    Hayaller ortasında
    Gecenin yarısında
    Düşünceler diyarında
    Bir senleyim, bir sensiz
    Olaylara ilgisiz
    Bir senleyim, bir sensiz
    Olaylara ilgisiz
    Canım çeker güzellişi
    Günler olur çaresiz
    Bir ordayım, bir burda
    Ben yollara tutkunum
    Bir senleyim, bir sensiz
    Ben yollara tutkunum

Söz : Fuat Güner
    Müzik : Fuat Güner
    #3251565 (nick ola tesla, 09.04.2008 22:26)

© 2008 - uludağ sözlük

bir ordayim bir burda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir ordayim bir burda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir ordayim bir burda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trafik polisi vatandas diyaloglari » sener eruygur » muhabbet sokagi numara 90 » mal minibus soforleri » tasinabilir bir aygittan oturum acan solcu » ekaterina » deniz insanlari » guven » en ciplak kizlarin istanbul da olmasi » chatwalk ta bir yerde a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games