bir olcu birimi olarak dengesiz 

kapat
  1. guzellik, kotuluk, igrenclik gibi anlamlarin abarti oldugunu soylemek amaciyla eklenmis bir sozdur. komedidir.
    orneklerle aciklamak gerekirse:
    -abi bir kiz gordum dengesiz guzel ya.
    -haci bu dengesiz igrenc kokuyor.
    -ya bu baslikta dengesiz kotu olmus.
    #1171629 (markasiz, 18.01.2007 13:17)

© 2008 - uludağ sözlük

bir olcu birimi olarak dengesiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir olcu birimi olarak dengesiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir olcu birimi olarak dengesiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» komedi dukkani » uludag limonata » ney calmaya borozan ile baslamak » moderasyonla konustum haberler iyi » you don t mess with the zohan » volkan demirel » wordpress » 9 crimes » cek git bebegim » neset ertas » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » son ask » adoption » zendostluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » bir salak gibi olmek » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » sokakta yururken onune gelene kufretmek » robert enke » enes » kugu golu canavari » 311 » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » amnezi » unutamamak » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » dusunce akimi yavaslamasi » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi