bir olcu birimi olarak cam agaci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir olcu birimi olarak ebe
  2. bir olcu birimi olarak tas
  3. bir olcu birimi olarak got
  4. bir olcu birimi olarak boy
  5. bir olcu birimi olarak oha
  6. bir olcu birimi olarak camel
  7. bir olcu birimi olarak bit kadar
  8. bir olcu birimi olarak dengesiz
  9. bir olcu birimi olarak nah bu kadar
  10. bir olcu birimi olarak hayvani

© 2008 - uludağ sözlük

bir olcu birimi olarak cam agaci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir olcu birimi olarak cam agaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir olcu birimi olarak cam agaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rodcracker » msn de ne dinliyorum ozelligi » yumurta tokusturmak » dikis makinasi » 400 inege tecavuz eden adam » oglum olsa askere gondermezdim » polat karakterinin 10 sene onceki hali » allah diye inleyen karga » shashkin » why so serious a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci