bir nefes 

kapat
  1. Güzel bir yakup ekin şarkısı sözleride şöyle ;

bir nefes kadar kısaymış
    aşk dediğin bir şakaymış,
    alacaklarına saymış, kader bu

hiç kimse bilmez, bilemez
    gönül ister ama sevemez
    sürükler peşine aşkın kimselere diyemez

bir günahmış, bir hataymış
    belki birazcık yaşanmış
    alacaklarına saymış, kader bu

hiç kimse bilmez, bilemez
    gönül ister ama sevemez
    sürükler peşine aşkın kimselere diyemez
    #97635 (kurabiyecanavari, 03.03.2006 10:59)
  2. yakup ekinin muhteşem yorumladığı şarkı. insanı alır götürür uzaklara.
    #2284101 (kuvass, 08.09.2007 19:23)
  3. Seden Gürel'in yepyeni albümü. Uzun zaman olmuştu, özlemiştik. Ayrıca aynı adlı şarkısı. Bu kez daha sosyal içerikli, biraz etnik, biraz pop.. Alışık Seden Gürel'den farklı, ama bir o kadar tanıdık.

Eğer öfke sarmışsa
    Tahammül azalmışsa
    Tebessüm bitmişse
    Tehlike başlamışsa

Şarkımız bir olsun söyleyelim
    Karanlık yollara aydınlık verelim
    Sesimiz bir olsun haykıralım
    Görsün cümle alem, bir nefes olalım

Eğer uyum bozulmuşsa
    Zulüm başlamışsa
    Zalim başarmışsa
    Felekler şaşırmışsa

Üç günlük dünyada tahammül azalmışsa
    Tebessüm bitmişse, tehlike başlamışsa
    #3123763 (kIran kIrana, 11.03.2008 17:19)

© 2008 - uludağ sözlük

bir nefes başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir nefes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir nefes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» indie vs metal » radyodan sarki armagan etmek » 3 eylul 2008 kibris baris gorusmeleri » haliliye medresesi » yaran ogrenci isleri diyaloglari » namik kemal » baskanim beni al » neyse ben kactim » domates » ilhan selcuk un 10 yil penceresiz kalmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci