bir musibet 

kapat
  1. bin nasihatten daha iyi olan bir sozluk yazari.hosgelmistir.
    (bkz: bir tasla iki kus)
    (looser, 14.02.2006 00:39)
  2. sabahlamıslıgımız cok olan sozluk yazarı *
    (hendrix, 29.03.2006 07:01)
  3. farklı farklı mekanlarda tabi
    (bkz: öhhö)
    (bir musibet, 29.03.2006 07:04)
  4. entry editlemenin değerini kavramış yazar...
    (ferrole, 31.03.2006 14:01)
  5. sabah 5-7 arasında online olmayı seven yazar modeli.
    (electronica, 07.04.2006 07:09)
  6. şu anda vatani görevimi birlikte yaptığım, birlitkte 155'den geri gün saydığımız ranza arkadaşımdır.
    (teachero, 15.08.2007 21:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bursaspor taraftari » fenerbahce yenilince biz de yenilmis sayildik » bana bebegim de » brcyzdm » tip okumayan insanlarin gereksizligi » gulhan » the missing » ayce idil erkmen » tek basina bahar senligine giden sevgili » haftanin sonu » otobusteki insan profilleri » enel hak » usakspor » crystal ball » corvus corax » mitmit » cemil cicek » efsane geri dondu » sucuk » tube8 com » vera lynn » lost missing pieces » kazim kazim » wolfshade » shabani nonda » koc universitesi springfest 2008 » buralar entry dolacak » god of war chains of olympus » servet cetin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa