bir memenin gunlugu 

kapat
  1. memenin günlük tutması gibi bişey.

- sevgili günlük, bugün çok sıkıcıydı. yine beni sütyene hapsettiler. bir ara o salak orçunun kolu değer gibi oldu, heyecanlandım fakat hiç bir gelişme olmadı.
    #3572427 (waLking away, 23.06.2008 04:15)
  2. - sevgili günlük, bugün o salak orçundan beklemediğim bir hareket gerçekleşti, bizim hatunu dudaktan öperken hafifte olsa bana dokundu. heyecanlandım, utanmadığımı göstermek için iyice başımı kaldırdım.
    #3572435 (waLking away, 23.06.2008 04:17)
  3. - sevgili günlük bugün sahibemle orçun'un bir konuşmasına şahit oldum. galiba bu akşam orçunlara gidiyoruz. çok heyecanlıyım, yıllar sonra hayallerim gerçekleşecek galiba..
    #3572438 (gayda calarim etek giymem, 23.06.2008 04:20)
  4. -sevgili günlük, bugün pastırma bulamadım biliyor musun? hani benim pastırmam yaa? ama görür o, ilke kararı aldım konyalıdan başkasına bastırmayacağım. rumuz nadide.
    #3572439 (muharrem iffetligul, 23.06.2008 04:20)

© 2008 - uludağ sözlük

bir memenin gunlugu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir memenin gunlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir memenin gunlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » sevgi ve huzur dolu entryleri eksilemek » bir kumarbaz olmak » geschlecht » olimpiyat sampiyonu » aysun kayaci ile cobanin oylarinin esit olmasi » kitap okumak » tahrik etme beni kadin » koray caliskan » hoslanilan kisinin gokhan ozen fani olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games