bir makale destesi icun bir tik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iskambil destesi
  2. icun
  3. imamlarin icin yerine icun demesi
  4. makale
  5. ilk okulda makale yazmak
  6. taninmis makale yazarlari
  7. vizelerde bir ton makale veren hoca
  8. 30 bin makale yazildi 1 milyon da karakter
  9. makale aktaran yazari eksilemek
  10. turk fizikcilerin yurtdisindan makale calmasi

© 2008 - uludağ sözlük

bir makale destesi icun bir tik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir makale destesi icun bir tik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir makale destesi icun bir tik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerika birlesik devletleri » tanri nin gozyaslari » ulkemin guzide mizah dergileri » hakki bulut » amin maalouf » the book of illusions » jelena jankovic » teravih namazina gidiyorum diye bilardoya gitmek » hak ve esitlik partisi » bilgi universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games