bir komedyen olarak yalcin kucuk 

kapat
  1. dün gece 32. gün programında ispatlanmıştır bu gerçek. önünde yığınla duran kitaplarıyla, sürekli çıkardığı; dava bu okuduklarımdan sonra bitmiştir belgeleriyle ve ben orducu sosyalistim diyebilmesiyle türk halkını dün gece ekrana kitlemiştir, kırıp geçirmiştir. teşekkürler yalçın küçük.
    #3650748 (to madeira, 11.07.2008 15:30)
  2. ciddiye alınacak, hakkında başlık bile açmaya degmeyecek bir kişiyi, kendi içinde çelişik bünyeyi konusmak, haketmedigi degeri vermektir o kişiye ama benim merak ettigim bu gibi çelişik ve akıl saglıgı bozulmuş, her agzını actıgında birilerine hakaret ve iftira eden bir kimse nasıl oluyorda ulusal medyada kendi adına program bulabiliyor ve önemli görülebilecek reytingi olan programlara gerçek bir konuk muamelesi görerek çagrılıyor. tahminim dün gece ki 32. gün programı onun son programı oldu, o kadar çok saçmaladı ki, birand bile yuh dedi sonunda.
    #3650772 (beklediginiz lider geldi, 11.07.2008 15:37)
  3. (bkz: saray soytarısı)
    #3651082 (serbest radikal, 11.07.2008 16:55)
  4. komplo teorileri bu kadar uçuk kaçık olmaya başlayınca yalçın küçük'ün düştüğü durum.

boşver be abi, herşeyin sırrınıda sen çözme, herşeyi de sen bilme,
    salla aşşa...
    #3651085 (intihar pompacisi, 11.07.2008 16:55)
  5. gecenin gec saatleri olaması ile birlikte, konusmaları ile uykumu getiren, ancak yaptıgı el cırpmlarıyla,masaya vurmasıyla,cok bilmiş tavırları ile kendisinden nefret etmemi saglayan şahsiyet.
    #3651092 (sumatra, 11.07.2008 16:59)
  6. 32.gün'ü sitcom'a çeviren zamanında alim olan, fakat dün akşam yaşlılığının her bir hareket, her bir sözünde görüldüğü zat.
    o değil de, o adamı buraya çıkaran mehmet ali brand'a ve onunla oturuma katılan diğer konuklara bir bakmak lazım.

herkes kral kostümü giymiş soytarı, o ise alenen soytarı... çok fark yok... yazık...
    #3651094 (rodcracker, 11.07.2008 16:59)
  7. karşsındaki kişilerin düşüncelerine tahammülü olmadığını gösteren insandır. fikirlerinde haklı dahi olsa karşsındaki insanı azarlamaya, susuturmaya hakkı yoktur. tartışma ortamlarında, fikir alışverişlerinde kesinlikle bulundurulmaması gereken insandır. hayatı için:
    (bkz: http://www.yalcinkucuk.ne...aber_detay.asp?haberID=11)
    #3652743 (kenan, 12.07.2008 00:48)
  8. kendisi en büyük hatayı, o programa çıkarak yapmıştır zira o programa çıkmasıyla buradaki dincilerin ağzına düşmüştür, düşmüştür çünkü düştüğü yer gerçekleri göremeyen, ülkeyi ekonomiden ibaret sanan insanların ağzıdır. özelleştirme özelleştirme diyordunuz bütün hastaneler özelleşti şimdi de özel hastanaler ssk'lı almayacağını açıkladı, hadi kaşının şimdi.
    #3652775 (Nexagon, 12.07.2008 00:56)
  9. kendi yazdıklarını belge diye gösteren, hakarette sınır tanımayan kişi.
    #3701598 (mavi jojoba ayisi, 22.07.2008 12:49)
  10. komediyi bile komedyen kimliğiyle basında,yayında çıkan kişilerden daha iyi, daha zekice yaptığı bir aşikar durumdur. şimdi bu durumda komedyenim diye ortada gezenlerin palyoça gözyaşlarını dökmelerini beklemek anlamsızdır. insan ihtiyaçlarında ikame gibi toplum ihtiyaçlarında da ikame olur.
    mesela normal bir nörologtan daha fazla sara ve epilepsi hakkında bilgi sahibi olduğunu artık biliyoruz.. şimdi bu durum onun ayıbı falan mıdır! tabi ki değildir!
    Bilmek teoriktir ve uygulama ise teoriye ne kadar yakınlaşırsa o kadar kusursuzlaşır.
    kendisinin de belirttiği üzere yalçın küçük 'işlenmemiş cinayetler' peşinde koşmaktadır ve salt bu sebepten bile yalçın küçük'ün iyi bir komedyen olması kurşunu doğru yere sıktığı anlamını taşır. hatta belki de yalçın küçük ilk kez halkından daha çok, elitiyle dalga geçmeyi, halkı aşağılamaktan ziyade elitlerin halkları ahlaktan uzaklaştırdıklarını ifade ederken elitlere hakaretle bu işi yapan yineliyorum belki de ilk adamdır.
    #3701719 (suvari, 22.07.2008 13:17)
  11. türkiye'nin yakın tarihine damgasını vurmuş bir aydın: yalcin kucuk. yakın tarihten beni çıkartın, düşünce namına birşey kalmaz demiştir, büyük oranda haklıdır. ağzı süt kokan bebelerin diliyle eleştirilmesi asıl komedidir.
    #3741378 (illumination, 30.07.2008 00:40)
  12. (bkz: yalçın küçüktür ama mide bulandırır)
    #3848121 (to madeira, 21.08.2008 12:18)

© 2008 - uludağ sözlük

bir komedyen olarak yalcin kucuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir komedyen olarak yalcin kucuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir komedyen olarak yalcin kucuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulce » fatih terim » fox tv » biralem » paranoid sanri » bana yapilmasin kardesim » banco de gaia » barlar sokagi » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » phylum » ucgensel terapi » yar bana varmadi » genc manyaklar rahatsiz » bc brno » uludag sozluk copcatanlik burosu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » max damage » kadinlarin her seyi hatirlamalari » banu alkan » varsani » mayfair » football manager 2009 » mao » ntvmsnbc com » nazim hikmet ran » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » necirvan barzani » daracik giyinen turbanli kiz » oyundan anlamayan oyun salonu sahibi » i m so lonesome i could cry » farmakokinetik