bir kizim olana kadar 

kapat
  1. şule gulec isimli bayanin klip şarkisi.

ozellikle şu sozlere dikkat.

bir kizim olana kadar, benden guzeli yok dunyada.

tebrik edip şarkinin tum sozlerini yaziyorum.

öyle her limana yanaşmıyorum
    gündelik aşklara uğramıyorum
    ben kalıcılığı çok seviyorum
    ve benim tarzım bu
    kadın erkek bende eşit duruyor
    e tabi ki bu da bana çok güzel uyuyor.
    hak edeni severim ay kendimi de
    benim öz fikrim bu
    bana gelen ya eskisini ya da yenisini aratmasın
    beni seven ya eski günleri ya da yeni günleri daraltmasın
    ona göre ayna söyle hadi onlara
    bir kızım olana kadar
    benden güzeli yok bu dünyada
    bir kızım olana kadar
    yoktur eşim yok dünyada
    bir oğlum olana kadar
    senden güzeli yok dünyada
    bir oğlum olana kadar
    yoktur eşin yok dünyada
    #2175229 (patiko, 22.08.2007 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

bir kizim olana kadar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir kizim olana kadar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir kizim olana kadar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkmetalbands com » kadinlarin her seyi hatirlamalari » faroe adalari » sacriter » phylum » hamit el sabah » kotuluk gorme sanrilari » klang cagrisim » rusya borsasi » cat » okultizm » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » xentrix » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » ucgensel terapi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baslik entry ve nick uyumu » otomutilasyon » munchausen sendromu » yapay cim » die anna » edidir edi » in brudges » uye lol » wilhelm dopatka halle » ergenekon un bir numarasi » malumatfurus » komunistler akp lilerden daha serefli » prevalans » varsani » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum