bir kiz vardi japonya da 

kapat
  1. bir nazım hikmet şiiri. şöyledir;

BiR KIZ VARDI JAPONYADA

Bir kız vardı Japonyada
    ufacık, tefecik bir kız,
    Bir bulut vardı dünyada
    işi: öldürmekti yalnız.

Bu bulut bu kızcağızın
    öldürdü nineciğini,
    külünü göğe savurdu,
    sonra, yine apansızın
    gelip babasını vurdu,
    sonra da kızın kendisini.
    Ve doymadı ve doymadı
    yeni kurbanlar arıyor.
    Atom ölümüdür adı,
    karanlıkta bağırıyor.

Büyük bir birlik kuralım,
    canavarı susturalım.
    Savaş cengine gidelim,
    canavarı yok edelim.
    #838011 (thedewil, 09.11.2006 22:41 ~ 12.12.2006 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

bir kiz vardi japonya da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir kiz vardi japonya da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir kiz vardi japonya da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hagi vs hami » pkk » conflict global storm » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » ilkler yagli gevrek » yaran basliklar » within temptation » bu vatani kiraz agacina ve kadin memesine satarim » babanin sigarayi birakin deyip zippo cakmak almasi » musluman insan laik degildir » 2012 olimpiyatlari » edepsiz komedya » eski sevgilinin numarasini ezberinden silmek » zihuatanejo » sozlukteki teroristler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » careless whisper » uluslararasi cinsel iliskiler » insanin kendine yakisani giymesi » pantolonunu memelerine kadar ceken adam » yumusatilmis kufurler » quentine vance » ilgisiz sevgili » milan » adolf hitler » cemsbg » alisan satilmis » karizma erkek isimleri » spy game » anadolu karikaturculer dernegi » yagmura yakalanmis siirler