bir kisim sozluk yazarinin irkci oldugu gercegi 

kapat
  1. dtplileri tasiyan minibusun devrilmesi başlığında sadece bir nesilden değil tüm nesillere üye bazı yazar kişilerin içi kin ile nefret ile insanlıktan nasiplenmemişlik ile dolup taşan entrylerine tanık olunduğunda, daha önce benzer birçok başlıkta kendini gösteren ve en son o başlıkta bir kez daha görülür kılınmış olup insanın yüreğini burkan acı veren gerçektir.

işin bir diğer acı yanı ise; belki daha yirmi yaşında olmayan, hadi yirmi yaşında olanları da mevcut olan, daha da zorlarsak 25 yaşında var ya da yok olan insanların ve o insanlardan oluşan kocaman bir nüfusa tekabül eden bireylere söz konusu ırkçılığın sirayet etmesidir.

Gencecik fidanların dimağına yerleştirilmiş olan ırkçılık zehri, korkarım ki gelecek günlerimizi zehir etmeye yeterde artar bile. Belki okulda alınan eğitimin ve belki de aile tarafından verilen eğitimin bir yerinde yanlış olan bir şeyler var ki, gencecik insanlar bir sonraki seviyesi faşizm olan ırkçılığın pençesine düşmüş durumdalar.

uludag sozluk ırkçılık ve sahip olduğu ırkçı güruh bakımında diğer sözlüklerden ne yazık ki bir değil birden fazla adımla öndedir. Bu iyi bir şey değildir. Sevinilecek ve gurur duyulacak bir şey de değildir. Bu sözlük adına, sözlük içinde sergilenen ırkçılığın en uç seviyesini önümüze seren görünümler bir utanç kaynağıdır.

Tek suçu - ki, suç diyemem buna. Yani en azından ben demem. - kökeninin genelden farklı olması olan insanlar için sol çerçevede açılan başlıklar ve döşenen entryler tam anlamıyla beni ve benim gibi düşünenleri insanlığından utanır duruma düşürmüştür.

Tabi o ırkçı var edişlere imza atanlar, ağızları kulaklarında bir vaziyette hiçbir şey olmamış gibi içlerindeki ırkçılığı kusmaya devam etmektedirler.

Ne diyelim efenim; biraz vicdan, biraz insancıllık, biraz farklılıklara saygı, biraz düşünebilme yetisine sahip olma ve insan sevgisi ile ırkçılık hastalığı tedavi edilebilir. Şimdiden, hasta olanlara acil şifalar dilerim.
    #3418972 (bluevelve, 19.05.2008 19:34)
  2. bir kısım sözlük yazarının insan hakları ve özgürlük kisvesi altında terör örgütünün ve onların yardakçılarının avukatlığını yapması sonucu buna tepki gösteren vatanını seven yazarların ırkçı ve faşist söylemlerle damgalanması durumudur. içi boşaltılan kavramlara istediğiniz anlamlar yükleyip istediğiniz kişilere yaftalamak çok güzel değil mi? bence de.
    #3418982 (enderun sevgiler, 19.05.2008 19:38)
  3. "Gencecik fidanların dimağına yerleştirilmiş olan ırkçılık zehri"

peki o gencecik fidanlar savunduğunuz "insanlar" tarafından katledilirken neredeydiniz? her gün onlarca evde gözü yaşlı anne babalar kahrolurken nereye sakladınız hümanizminizi? o adamlar bu ülkenin evlatlarını katlediyorsa sebepsiz yere, bir hiç uğruna, ben de o adamın devrilen minibüsüne sevinirim, halay da çekerim, takla da atarım. eğer bu faşizmse , ırkçılıksa faşistim. hümanizminiz sizin olsun.
    #3418990 (cumingsoon, 19.05.2008 19:39)
  4. (bkz: 32 kısım yazarın fortçu olduğu gerçeği)
    #3418991 (pvh19, 19.05.2008 19:39)
  5. eğer kastedilen kürtlere karşı açılan başlıklar ve yazılan giriler ise her ortamda olduğu gibi sözlükte de ırkçıların olduğu gerçeğidir. ama kastedilen dtp lilere karşı yazılanlarsa bu da sözlükte terörist sempatizanlarının olduğu gerçeğidir.
    #3419002 (bush un metresi olan ayi, 19.05.2008 19:42)
  6. okuduğunu anlamayan neslin böyle bir gerçeğin payı olması hiç şaşırtıcı değildir aslında.
    hatta bu durmu yadırgamazlar bile.

(bkz: oy benim kurt kılıklı kuzularım)
    #3419060 (kendime donmeye artik cok gec, 19.05.2008 20:02)
  7. ideolojiler yüzünden öldürülen masum insanların adı ister türk askeri olsun , işter kürt gençligi , ister güney kore halkı ister yahudi vatandaşı , ister filistinli , ister vietnamlı , ister kızılderili , ister boşnak , ister çeçen , ister ıraklı , ister
    eskimo hiç farketmez zira siz onun hiç hakkınız olmadıgı halde birilerinin boş vakitlerinde bir tarafından uydurdugu inanış yüzünden yaşama hakkını elinden almışsınızdır , bundan öte faşizanlık ? var mı öyle bir yer bildigin dedirtir insana .
    #3419061 (misses eko le pew, 19.05.2008 20:02 ~ 21:42)
  8. (bkz: sinsi sinsi sırıtan smile was here)
    #3419077 (hezarfen hariciyeci celebi, 19.05.2008 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

bir kisim sozluk yazarinin irkci oldugu gercegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir kisim sozluk yazarinin irkci oldugu gercegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir kisim sozluk yazarinin irkci oldugu gercegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eh iste » sigara icince ictin de ne oldu sanki diyen arkadas » ulubey » taylor hawkins » hakia com » serdar facebookoglu » uktelere bakinca duygulanan yazar » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » basinda kasket elinde misket cebinde seftali » saatlerce pes oynadiktan sonra yapilanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci