bir kere senin nickinde bile ruh yok 

kapat
  1. ruhsuz donuk olduğunu düşündüğü insanın karakter tahlilinde nick seçimini esas almaca.
    nick;
    ıvır zıvır
    - şu nicke bak yahu "ıvır zıvır" mış... amma da ruhsuz, amma da tepkisiz bir nick bu yahu hiçbir mesajı, duygusal depreşmesi, agresifliği, hassaslığı yok. buz gibi öylesine bir nick canım...
    ama bak mesela bu öyle mi;
    sıçtırtma lamasına *
    bir agresifiiiiisiii var *
    (bkz: bana nickini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim)
    #896258 (sıçtırtma lamasına, 22.11.2006 23:08)
  2. birin çıkıp da bana sarf edemeyeceği haykırış. manasa mana, ruhsa ruh.. dabaddah!
    #896343 (dabaddah, 22.11.2006 23:24)
  3. (bkz: nickime sahip olabilirsin ama ruhuma asla)
    #896353 (mulayim, 22.11.2006 23:25)
  4. insanları nickine göre değerlendirme örneklerinden biridir. bazen alınan nickler kişiliği yansıtsa da alınan nickler her zaman kişilikle örtüşmeyebilir. önemli olan entry güzelliğidir.
    #896365 (deli bozgun dolu dizgin, 22.11.2006 23:26)
  5. (bkz: rica ederim bu konuya girmeyelim)
    #896602 (dopdop, 23.11.2006 00:03)
  6. Ruhsuz olduğu iddia edilen kişiye msn üzerinden yapılan başka suçlama.
    #5214706 (elma agacinda yetisen armut, 16.05.2009 00:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bir kere senin nickinde bile ruh yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir kere senin nickinde bile ruh yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir kere senin nickinde bile ruh yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir kere senin nickinde bile ruh yok. Copyrights of the articles are belong to their authors.