bir kere calistiririm dedin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bugun kac kere x dedin
  2. alti kere gidip yedi kere gelmek
  3. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  4. bir kere bile bir kere demeyen insan
  5. 2 kere havaya atip bir kere tutmak
  6. sen bana 5 kere vur ben sana 1 kere vurayim
  7. cesurlar bir kere olur korkaklar bin kere
  8. bir sey 2 kere olmussa 3 kere de olacaktir
  9. iki kere dusunup bir kere soylemek
  10. ne dedin sen cat

© 2008 - uludağ sözlük

bir kere calistiririm dedin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir kere calistiririm dedin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir kere calistiririm dedin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arise » meral oguz » ask yasayanlar icindir » mehmet topal » squadron » idam edilirken erekte olan afrikali » gemileriyakanadam » muhammed bekir el hakim » 532 no ile aveali olmak » halis erturk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games