bir istanbul masali 

kapat
  1. yanlış hatırlamıyosam geçen sene biten bi atv dizisi.
    böyle tanımladım çünkü benim için bu diziyle ilgili en önemli şey nihayet bitmesiydi.
    başlarda güzelken esmanın gittikçe kime aşık olcağnı şaşırmasıyla dizinin de feleği şaşmış, hikaye esmanın sevgili krizlerine kilitlemişti.
    sırasıyla önce demire sonra demirin abisi olan selime sonra da adı her neyse birine daha aşık oldu ve bu insanların hepsini dengesiz davranışlarıyla tüketti esma. ayrıca abi kardeşi birbirine düşürmüştü, bi de ekşisözlükte okumuştum, ozan güven bu durumla "eğer ölmeseydi babamla da evlencekti" diye dalga geçmiş.
    ki komik gerçekten.
    #89209 (undeuxtrois, 26.02.2006 16:34)
  2. karakterlerinin tümünün senaryo boyunca kişilik değiştirdiği türk işi yapım...
    audrey hepburn'un rol aldığı sabrina adlı filmden tornistan senaryo...
    #168741 (ferrole, 14.04.2006 12:28 ~ 12:31)
  3. giriş müziğinin hala dinlenecek kadar kaliteli olduğu dizi *
    #219287 (devrim, 07.05.2006 18:30)
  4. bir bölümünde selimin esmaya dunyada hicbir ask 10 milyon dolar etmez dediği dizidir..
    (bkz: doğru söze ne denir)
    #486059 (noway, 01.08.2006 23:05)
  5. esma'nın önce evin küçük sonra büyük oğlunu götürdüğü dizi.
    #596270 (viceversa, 31.08.2006 22:53)
  6. esma' nın hızlı değişimiyle dikkat çeken dizi. hiç kuşkusuz esma' nın ağacın tepesinden demir' i izlediği sahneler diziye hoş bir hava katandı.
    #1425091 (abberline, 18.03.2007 06:50)

© 2008 - uludağ sözlük

bir istanbul masali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir istanbul masali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir istanbul masali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gericiler » saving account » redwinemania » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » utorrent » kadinlarin ideal erkegi ter kokusundan bulmasi » ahti » 1516 » etyen mahcupyan » mutsuzluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games