bir isin ters gitme ihtimali 

kapat
  1. başlığın aslı: bir işin ters gitme ihtimali varsa kesin ters gider olacaktı.
    ne yaparsanız yapın, işe başlamadan önce bu işin riskli yanını kestirmenize rağmen, iş bittikten sonra o riskin gerçekleşmesi durumudur.
    #3635282 (secret1907, 08.07.2008 01:39)
  2. cenabetlik oranıyla paraleldir.
    #3635295 (tu kaka bana, 08.07.2008 01:41)
  3. mutlaka vardır.
    #3635296 (sanirim osurdum, 08.07.2008 01:41)
  4. aynı işin düz gitme ihtimali * daha yüksek olsa bile hep başımıza gelen durumdur. herşeyin kusursuz olmasını isteyen insanogluna vurulmus ve daha da vurulacak olan bir tokattır bu ayrıca...
    #3635297 (texaskatliami, 08.07.2008 01:41)
  5. düz gitme ihtimalinden oldukça yüksek olmasına rağmen, yine de sizin olumlu tutumunuzla kaybolacak ihtimaldir...
    #3635299 (crazyhodja, 08.07.2008 01:42)
  6. yüzde elli.
    #3635309 (limonsuz diyet kola, 08.07.2008 01:43)
  7. (bkz: murphy yasalari)
    #3635312 (anything is possible, 08.07.2008 01:44)

© 2008 - uludağ sözlük

bir isin ters gitme ihtimali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir isin ters gitme ihtimali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir isin ters gitme ihtimali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» physiologic autogynephilia » the four horsemen » tanrilarin arabalari » birincil surec dusunme » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » dusunce akimi yavaslamasi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » cennetten kovulan insan replikleri » randy rhoads » sol frame » bathory » acrotomophilia » the beatles brotherhood » moderasyonla konustum haberler iyi » vaudeville for vendetta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk hakkinda ne dediler » samata » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » ilker yasin » aktutun baskininda ergenekon parmagi » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » xwezi » yobaz yazar ara fasilitesi » sabah sabah seda sayan » behold the man » wolfshade » sevgiliye son soz » tonari no totoro » dacryphilia