bir is bir as bir de haydar bas 

kapat
  1. orjinali için:

(bkz: iş as haydar baş)

sayın haydar bas seçim sloganını bir level arttırmış galiba...birdaki seçimlere daha fazla edat kullanman dileğiyle...
    #1825617 (MaRTyNs, 26.06.2007 19:12)
  2. bugün gördüğüm ve beni dumura uğratan slogan.

(bkz: haydar başbakan)
    #1826233 (worldlike, 26.06.2007 21:07)
  3. (bkz: üç tas has hoşaf)
    #1826241 (e fe, 26.06.2007 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

bir is bir as bir de haydar bas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir is bir as bir de haydar bas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir is bir as bir de haydar bas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necip fazil kisakurek » kutu kaldirmak » toyota corolla » tottenham hotspur » komando brovesi » bang bang » turban » sevgiliye hitap bicimleri » editle entry sildirmek » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » waaw eksilemissin yavrum » sozluk formati » terorle mucadele kararlilikla surecektir » vin diesel » nan gibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan birben » yolda olan yazarlar » ambale » duzce » ampul » facebook taki fotograf yorumlari » tahir kiran vs aziz yildirim » simdi sinirden kendimi sirinleyecegim » onikiortaliharitametoddefteri » radyo sol » peruk » olumleri kaniksamak » finnugor » yikilmadik ayaktayiz » piercing