bir iliski ya evlilige gider ya da ayriliga 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hamama gider kurna dugune gider zurna begenmez
  2. aganin mali gider azabin cani gider
  3. ayriliga dayanamam
  4. ayriliga alismak
  5. yeni bir ayriliga mecalim yok
  6. sevgiliyi ayriliga hazirlamak
  7. saati ayriliga kurmus olmak
  8. bu ayriliga su an icin hazir degilim
  9. evlilige veda partisi
  10. hepinize gider alayiniza gider

© 2008 - uludağ sözlük

bir iliski ya evlilige gider ya da ayriliga başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir iliski ya evlilige gider ya da ayriliga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir iliski ya evlilige gider ya da ayriliga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blue screen » recep tayyip erdogan vs ataturk » derin sozluk » sakalli kizlar » once bir kamulastiralim sonra dusunuruz » 2 yasindaki cocukla muhabbet etmek » 4 haziran 2005 turkiye yunanistan maci » gece vakti disarda gezen kiz » kasimda zirve baskadir zirvesi » karin » sabri sarioglu » nan gibi » chicken royale » sevgilinin karsisina ciplak cikilan ilk an » vatani bir cuval patatese satmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uluslararasi ogretmenler gunu » turkiye » special place » ana » never neverland » uyu demeye geldim » heron » sosyalizm » kamera arkasi » sozlugu ozellestirmek » bl » avrupa yakasi » qube » turk kizlari » i love you zico