bir icki alir misin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iceri gelip bir icki alir misin
  2. alir misin verir misin
  3. cebimden su silgiyi alir misin
  4. acim var alir misin turu programlar
  5. sen ruya misin serap misin gercek misin
  6. yuksek yerde yatma yel alir alcakta yatma sel alir
  7. erken kalkan yol alir erken evlenen dol alir
  8. abim misin babam misin ne hakla karisiyorsun bana
  9. bacim bakar misin benimle cikar misin
  10. bagyan bakar misin benimle cikar misin

© 2008 - uludağ sözlük

bir icki alir misin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir icki alir misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir icki alir misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» albay » abdullah gul un teroristle birlikte mac seyretmesi » cirkin kaba aptal fakir ve sevisemeyen kiz » emo diyaloglari » basima bir is gelmeyecekse ataturk u sevmiyorum » dolmabahce tarafina bakan kale » oruc tut sihhat bul » erkeklere laf atan erkek » nt » gozluk isareti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games