bir hic ugruna olmek 

kapat
  1. ölümlerin en saçma olanı.
    #3494126 (realoqus, 04.06.2008 20:34)
  2. ülkemizde sıkça yaşadığımız üzücü durum.
    #3494162 (whynot, 04.06.2008 20:43)
  3. - napiyosun?
    + hiiiiç
    - ne demek hiç lan, ne demek hiç?
    - dikşıııın.
    #3494188 (pringles, 04.06.2008 20:49)
  4. -ne o elindeki? ben de istiyorum.
    +hiiç.
    -olsun ver.
    +istiyo musun gerçekten?
    -uğrunda ölebilirim.
    +dıkşııın.
    #3634845 (the kene, 08.07.2008 00:22)
  5. uğruna ölünen şey bir hiç değildir.
    #3636194 (viva la fidel, 08.07.2008 11:38)
  6. (bkz: niyazilerin ölümü)
    #3636210 (fatihkul, 08.07.2008 11:42)

© 2008 - uludağ sözlük

bir hic ugruna olmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir hic ugruna olmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir hic ugruna olmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucurtma avcisi » msn de smiley ile konusmak » fargo » dinlemekten asla bikilmayacak sarkilar » istiklal caddesi nde sol dergi satanlar » yalanasi hatun kisi » yureksagda » erkek ezmesi » surme suren erkekler » pkk vuruyor hukumet uyuyor » uvjb » mozilla firefox 3 » sahibiye medresesi » uyu demeye geldim » casper in cinnet gecirmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emirst » uludag sozluk hakkinda ne dediler » michael skibbe » fuckable » fazil husnu daglarca » afyon otogari » zamanlama » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » insanin kendine yakisani giymesi » bakinizlarin kullanilma sekli » facebook ortaklarinin ayrilmasi » almeria » entryleri alt alta okumak » tiesta gera » baslik acabilme yetenegi