bir haftadir ulasilamayan sevgili 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. an itibariyle ulasilamayan sozluk
  2. turkiye de kar nedeniyle ulasilamayan koyler
  3. aylardan beri ulasilamayan bininci entry
  4. bir haftadir aciklanmayan not
  5. iki haftadir kocasina vermeyen kadin
  6. galatasaray 13 haftadir sanstan kazaniyor
  7. migros un iki haftadir sarapta kampanya yapmamasi
  8. 1 haftadir bursa yi kar yagisli gosteren meteoroloji
  9. iki haftadir ereksiyon halinde olan adam
  10. 1 haftadir iciyorum suyu bisey olmadi

© 2008 - uludağ sözlük

bir haftadir ulasilamayan sevgili başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir haftadir ulasilamayan sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir haftadir ulasilamayan sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vans » boslugunu almak » 29 agustos 2008 ankaragucu trabzonspor maci » mirrors » veli korkmaz » pratisyen » her sevgilim versin ama karim bakire olsun » rakinin yaninda gitmeyecek yiyecekler » microsoft sql server » ben hep 17 yasindayim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games