bir gun olursem 

kapat
  1. "sevdiğim kadın başucumda saçlarımı okşasın" şeklinde dewam eden feridun düzağaç ın 'bir devam filmi' isimli son albümünde yer alan şarkı.
    (tutunamayanlardan, 20.03.2006 23:56)
  2. "...ki ölürüm,yüzünü gecelerde görürüm,ellerimi uzatsam sana değmez bilirim" diye devam eden eski bir feridun düzağaç şarkısı.
    (endless, 21.03.2006 05:04)
  3. Sarkının sözleri şöyledir:

Bir gün ölürsem hiç istemeden
    Ben bir ağacın altında
    Ama denizi de görsün
    Bırakın
    Ellerimi iki yana uzatın
    Hiç tatmadığım bir şeylere sarılacakmışım gibi
    Üstümde hiçbir şey bırakmayın
    Ben hiç çıplak kalmadım ki
    Sevdiğim kadın başucumda
    Saçlarımı okşasın
    Uçan kuşlarıma. Sahte dostlarıma serbest
    Ama annem ne olur ağlamasın
    Özler mi rüzgar saçlarımı okşamayı
    Söyleyin geri getirsin rüzgar gözyaşlarımı
    Ölürsem
    (EvaNesCenCE, 12.11.2006 22:25)
  4. eninde sonunda yasanacagindan dolayi pek de uzerinde durulmamasi gereken laf ebelemecesi.
    (nanocu, 25.02.2007 11:29)
  5. hep öyle melankolik f d cigirması.
    (durandurak, 29.04.2008 13:00)
  6. "ben ölmem de, hani olur da bir gün ölürsem.." diye kendini avutan, aynı zaman da terketmiş olan sevgiliye kendisini acındırmaya çalışan insan cümlesidir.
    (children of condom, 29.04.2008 13:13)
  7. devamında vasiyet bırakılabilecek cümle.
    Ben devam ettirecek olursam şöyle devam edebilir;
    Bir gün ölürsem helvamı fıstıklı karın, ben fıstıklı seviyorum.
    Ama Ali ihsan'a helvamdan yedirmeyin.
    Ölürsem kabrime gelme Ali ihsan!
    (SheboistEsin, 29.04.2008 13:24)
  8. (bkz: beyaz peynirimle gomsunler)
    (judas, 08.05.2008 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» saat 12 ile 17 arasinda televizyon izlemek » dunyalik » budapest klezmer band » abaza ile abazan arasindaki fark » ben seni hak etmiyorum » ibra » opusmek istemeyen sevgili » madam gibi adam » dagitici adalet » sass » ali sami yen e getirilen aslan » erkan ogur » samanyolu tv » toplumsal roller » ve geppetto tayyib i yaratti » ankara universitesi bahar senligi 2008 » agri nin tarihi eserleri » veet reklamindaki esmer kiz » rob zombie » universiteye olan ozlem » cermik in tarihi eserleri » die welle » arabadan bir yerlerini sarkitan insan profili » kargamis in tarihi eserleri » arka siradakiler » osurana cok yasa demek » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » kotu yol » hz muhammed in turk dusmanligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa