bir gun daha gecti 

kapat
  1. yeni turku'nün bugdayin turkusu albümünde yer alan güzel bir şarkı.

bir ölü daha geçti
    ben ağlamaklı oldum
    dün akşam gazetede
    fotoğrafını gördüm
    bıyıklı esmer yüzlü
    fidan boylu bir gençti

geçti arkadaşları
    omuzunda tabutla
    baktı yol boyu herkes
    baktı kimi düşündü
    kimi bitip tükenmez
    günlük işine düştü

bir ölü daha geçti
    nakışlı yeşil kefen
    belediye önünde
    vurdular onu neden
    belki genç olduğundan
    belki düşüncesinden

hakkı uzar gönlüne
    işçilerin gençlerin
    duyup gören analar
    ve nişanlı kızların
    ağıt yakmamak için
    ağlayan ozanları
    #2171173 (hasta la victoria siempre, 21.08.2007 14:02)
  2. asıl adı bir olu daha gecti olan bir yasar mirac şarkısı
    #3282497 (Cemali, 17.04.2008 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

bir gun daha gecti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir gun daha gecti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir gun daha gecti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vakit » uyum problemi » kadin ile erkek arasindaki farklar » ranger russet patatesi » muhtiralara karsi degilim » kanayan yaraya zaman basmak » insani insan oldugu icin sevmek » chp nin yargi tarafli davraniyor iddiasi » ilk anda yanlis okunan basliklar » jerez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci