bir gulsen aglayacagim 

kapat
  1. bir kez gelsen bana, tutsam ellerini, baksam o kocaman gözlerine, avuçlasam o minnacık yüreğini...

bir gülsen gözlerimin içine... işte o zaman ağlayacağım, işte o zaman kendimi bulacağım...
    #1584483 (cuthbert, 29.04.2007 07:12)
  2. sozu ve muzigi ahmet kaya'ya ait olan icimde olen biri adli sarkinin icinde gecen misralardan biri ama en guzeli ve en anlamlisi.

--spoiler--

yanimdasin susuyorsun
    yusuyor konusmuyorsun
    bakiyor gormuyorsun
    dokunsan donacagim
    icimde intihar korkusu var
    bir gulsen aglayacagim
    bir gulsen kendimi bulacagim.

--spoiler--
    #1584495 (limon cicegi kolonyasi, 29.04.2007 08:04)

© 2008 - uludağ sözlük

bir gulsen aglayacagim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir gulsen aglayacagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir gulsen aglayacagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cenk erdem » es cinsel unluler » rene rogalla » esat kabakli » benimle cikmana karar verdim » desti izdivac » muhafazakar demokrasi » pink floyd » crzytarantla » halil mutlu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games