bir gece ansizin gelebilirim 

kapat
  1. kıbrıs barış harekatından önce adada gerginlik hakimken; rum radyosunun kışkırtma amaçlı çaldığı "bekledim de gelmedin,hiç mi beni sevmedin...." şeklinde sözleri olan şarkıya karşı;bayrak radyosunun çaldığı cevap niteliğindeki şarkı.
    şarkı: "bu kadar yürekten çağırma beni, bir gece ansizin gelebilirim"
    şeklinde sözlere sahiptir.gitmişlerdir bir gece ansızın...
    (stirkof, 14.01.2006 21:52 ~ 21:54)
  2. bir umit yasar oguzcan * şiiridir.şarkı olarak da söylenmiştir.özellikle behiye aksoy yorumu başarılıdır.

bu kadar yürekten çağırma beni
    bir gece ansızın gelebilirim
    beni bekliyorsan, uyumamışsan
    sevinçten kapında ölebilirim
    belki de hayata yeni başlarım
    içimde küllenen kor alevlenir
    bakarsın hiç gitmem kölen olurum
    belki de seversin beni kimbilir
    kal dersen, dağlarca severim seni
    bir deniz olurum ayaklarında
    aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz
    kalbim duruverir dudaklarında.
    ya da unuturum kim olduğumu
    hatırlamam belki adımı bile
    belki de çıldırır, deli olurum
    sana kavuşmanin heyecanıyle
    aşk bu, bilinir mi nereye varır
    ne durdurur özlemini, seveni
    bakarsın ansızın gelebilirim
    bu kadar yürekten çağırma beni...
    (montajelemani, 30.01.2006 01:42)
  3. korkutan bir sözdür. cümleyi kuran kişiye bağlı tabii.
    (witch, 21.03.2006 21:04)
  4. şu sıralar tsk nın söylediğini ümit ettiğim şarkıdır. tsk nın söylemesi laiklik karşıtı gurubu ürkütmektedir
    (dr_atlantis, 02.05.2007 20:32)
  5. (bkz: freddy) * *
    (desifreolmusdisiuuser, 02.05.2007 20:37)
  6. (bkz: ben annemin evine gidiyorum) *
    (mulayim, 02.05.2007 20:39)
  7. mavi boncuk filminde *kemal sunal'ın yanlış söylediği eski bir sarki.

'ne biliyorsun ben belki donarak ölücem.'
    (wAkE, 02.05.2007 20:41)
  8. (bkz: belki gelmem gelemem beş dakika bekle git)
    (cnkt, 02.05.2007 20:45)
  9. mavi boncuk filminde kemal sunalin "sevincten kapinda donabilirim" seklinde söyledigi eski, cok güzel ve duygu yüklü bir sarki. *
    (yogurette, 17.07.2007 01:48)
  10. yüksek sesle söyleme isteği yaratan, marş havası olan eski güzel bir şarkı.
    (null morpheme, 12.01.2008 01:09)
  11. (bkz: yavas gel sacin basin dagilmasin)
    (greenplastic, 12.01.2008 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yesilhisar in tarihi eserleri » sehrekustu » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » derdest etmek » hinis in tarihi eserleri » kurtlar vadisi pusu » kagit mendil » liljan » cemisgezek in tarihi eserleri » 22 eylul » chevelle » rec » cannes film festivali » hintli mucahitler » disari cikmadan once tuvalete girmek » minibuse binerken biss diyen teyzeler » istanbul cervantes enstitusu » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » pringles » isitme engelliler icin seks filmi » harun erdenay » bring me to life » earth mofo » sol tasagin saga cekmesi durumunda yapilacaklar » halkin prensesi » akdamar kilisesi » gotuyle daglari devirmek » malatya nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa