bir erkegin karima yetemiyorum demesi 

kapat
  1. erkek kisinin bittigi, tükendigi, kendisine karsi sifiri tükettigi andir. Hele de baska birine bunu söylüyor ve yardim istiyorsa bilinmeli ki artik bu isin sonu yoktur.
    ha bir de turistik otellerde garsonluk yapan kisilerden bazilari, yasli basli yabanci adamlarin "karimla beraber olursan sana 100 dolar para veririm" dedigi yönünde bazi hikayeler anlatirlar, ama ben bunlara inanmiyorum.
    #1827240 (jazzmatass, 27.06.2007 00:04)
  2. En azından kendisiyle yüzleşebilen,ve gerçekleri görebilmeyi başarmış,aldatılmadan önce önlem alması gerektiğini kavramış erkek modeli.iyi iyi bu aldatılmadan köşeden dönmüş olabilir.
    #4082122 (klimakafa, 13.10.2008 02:23)
  3. diyorsa onun erkekligine limon siksinlar!
    tamam insanlik halidir, erkegin performansi hastalik, yorgunluk vb durumlardan ötürü düser.
    karisina "yetmedigi" anda birakir gider o kadini ama bunu el aleme duyurmaz. sen yetmiyorsan, bizim iki yüzlü ahlaka sahip mevcut toplumumuzda o kadina "yetecek" binbir kisi bulunur zira ve yurdumda hicbir erkegin midesi bu kadar genis olmamali.
    hem ne demek "yetmiyorum"?
    adamin performansi düstü diye, maltak kadin'in gözü disariya mi kaydi da adam kendinden gecmiscesine "karima yetmiyorum" diyor?
    madem koca sadece iyi günde göze "yakisikli" gelip, kötü günde "yetmiyorsa", evlenmeyin, ey yurdumun katalaklari.
    #4082141 (kararti, 13.10.2008 02:29 ~ 02:33)
  4. david in penisi traktor egzozu gibidir söylemini düşündükçe yetmemesi daha iyi belki de diyor insan.
    #4082147 (eraserhead, 13.10.2008 02:31)
  5. birçok yardım teklifi almasına sebep olabilir.
    #4082170 (sesli, 13.10.2008 02:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bir erkegin karima yetemiyorum demesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir erkegin karima yetemiyorum demesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir erkegin karima yetemiyorum demesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir erkegin karima yetemiyorum demesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » imhotep » bir lisede yasanabilecek en dumur olaylar » sukelaya basinca silinmis basliklarin gelmesi » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » uykudan sicrayarak uyanmak » fethullah gulen » daniel linct » avseq » vtm » billie jean » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sevisme sirasinda hatundan parmak yemek » do the handicapped go to hell » ankara » ilhan cavcav » kavalye » turkiye super guc oldugunda olabilecekler » matmazel » tarla kizlari » azinliklarin kendi bayramlarinda izinli sayilmasi » besiktas