bir erkegin agzindan erkek milleti 

kapat
  1. kızlara karşı uyguladıkları birçok yönetem ve bunun akabinde erkeklerin asıl düşünceleri ve akabinde geçen sohbetlerin tümü için ayrılmış bir bakış açısına sahip sohbettir. bunu bir erkeğin ağzından duyduklarından kızların şaşırmaması olanaksız. az önce iki yazar arasında gerçekleşen konuşma da aynen şöyledir;

1.yazar-abi türk erkekleri gibi erkek var mı ya? gerisi hep nanoş.. *
    2.yazar-yok abi doğru diosun ama kızlar da haklı hani
    1.yazar-eee tabi canım orası öyle, severim türk kızlarını
    2.yazar-hani bizim türk kızlarının nazı cilvesi çekiliyor ayrı bi tadı var onların
    1.yazar-elbette ona bir sözüm yok zaten erkekler de aynı şekilde ama
    2.yazar-tabi canım yalnız yabancı kızlar da hemen veriyor ya o da bi hoş abi !!!!! *
    1.yazar-dur lan koptum....
    #3332379 (gone with the shit, 28.04.2008 22:57)
  2. (bkz: neee kadarrr erkeğizzzz anketi)
    #3332424 (birdy, 28.04.2008 23:04)

© 2008 - uludağ sözlük

bir erkegin agzindan erkek milleti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir erkegin agzindan erkek milleti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir erkegin agzindan erkek milleti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entrynin sonuna dagilin bomba godum yazmak » isletme muhendisligi » larker » mor cati » sozlukte sabahlamak » darbe eylem plani » sirat koprusunde hiz yapmak istemek » hayatta yanlislar yapip sucu baskalarina atmak » regl olmanin kadinlar arasindaki isimleri » kanat atkaya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci