bir ego tatmin araci olarak sozluk 


kapat
  1. doyurulması, beslenmesi, körüklenmesi gereken bir olgu olan ego'yu şişirmek için sözlüğü kullanma işidir. yapılan tüm polemikler, taraflar toplamalar, "sözlüğü bırakıyorum ben" deyip, yeteri kadar ilgi çekip, aradan 1-2 gün geçince geri gelmeler, karşıt düşüncelere saldırmalar, başka düşünceleri kabul etmemeler hepsi ama hepsi sözlüğü ego tatmin aracı olarak kullanan zihniyetin işidir.
    ha bir de buna benzer başka bir oluşum var: (bkz: sözlükten hatun kaldırmak)
    #496074 (asiti kaçmış kola, 04.08.2006 13:04 ~ 07.08.2006 12:30)
  2. sozlukte yazarlık yapmak baslı basına bir ego tatmidir, eger öyle olumasaydı, amac sadece bir seyler yazmak olsaydı herkes "word" programını acıp kafasına göre takılırdı, buradaki amac yazılanların okunması, ve begenilme istegidir
    sozlugu bırakıp geri gelmenin bununla bir alakası yoktur, sozlugu bırakmak, sadece bazı seylerin iyi gitmedigi durumda sozluge karsı verilen tepki ve yasanan hayal kırıklıgının sonucudur

    edit : tabiki bazı yazarlar için bu dogru olmayacaktır onlar için de şöyle bi baslık var bakalım nasılmış? (bkz: sozluge koca bulmaya gelen yazar modeli)
    #496102 (dopdop, 04.08.2006 13:09 ~ 18:50)
  3. (bkz: bir bok atma aracı olarak sözlük)
    #497368 (shyer, 04.08.2006 18:20)
  4. (bkz: BEN KENDiM TATMiN OLABiLiYORUM)
    (bkz: AFERiN SANA)
    #497392 (karga, 04.08.2006 18:24)

© 2008 - uludağ sözlük

bir ego tatmin araci olarak sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir ego tatmin araci olarak sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir ego tatmin araci olarak sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konusarak anlasmaya inanmak » sifonun dolma suresini etkin kullanmak » randy pausch » maskara » smart » renin » selen » turban ile bas ortusu arasindaki farklar » asik olunan polon kizin trans olmasi » titresim manyagi yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci