bir dunak ver bakayim 

kapat
  1. duyulundugunda bas donmesi, mide kelebenklenmesi gibi septomlarin ortaya cikmasini saglayan virus soz.
    #1000394 (tankut kabza, 15.12.2006 11:36)
  2. sözü söyleyen ve dunağı veren kişinin "ekih..ekih.." şeklinde utangaç tavırlar sergilemesinden sonra dunak verilir ammavelakin tadına doyulmaz. utangaç bakışlar, kızaran suratlar eşliğinde soru bir daha yöneltilir.
    #1000406 (alas, 15.12.2006 11:39)
  3. dunagin sicakligiyla dogru orantili kalp carpintisi yapan sutlu kunefe aromali uzuv.
    #1000425 (tankut kabza, 15.12.2006 11:45)
  4. (bkz: sevgiliye söylenmemesi gereken sözler)
    #1000463 (sehir zorbasi, 15.12.2006 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

bir dunak ver bakayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir dunak ver bakayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir dunak ver bakayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the tracey fragments » su icen sagci » siyasi basliklarin gece vakti itici durmasi » heartattack in a layby » taraftarhaber net » bir cocuk sevdim » kulodu tek bacaktan cikarip baldira dolamak » yuzuklerin efendisi irak » kullanilmis mendilde uygun yer aramak » iranli kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games