bir dogum gunu hediyesi olarak fanila ve don 

kapat
  1. doğum günlerinin akraba insanlarıyla birlikte kutlandığı çılgın doğum günü partilerinin değişilmez hediyeleri olan fanila ve beyaz don... çocukluğumdaki doğum günü kutlamalarından aklımda kalan yegane şey.

neden böyledir? niçin faniladır, niçin bir adet lastikli dondur o çocuğa layık gördüğün hediye? bir de hiç sıkılmadan sarmışsın şatafatlı, kımıl kımıl kitap kabına, üstüne de bağlamışsın kırmızı kurdeleyi. ulan ben o paketi aldığımda nası sevindim sen biliyo musun? nasıl içim kıpır kıpır etti. kurdeleyi çözmemle sen beni benden aldın... o küçük yaşta depresyonun kıyısından döndüm be.

anam, garip anam da ayıp olmasın diye "aa bak ne güzel" dedi. utanmadan "ehe ehe" sırıttın köşeden, görmedim sanma. lan çok bişey istemiyoruz ki senden, git bari bir top al, kalem al, kitap al. ne işime gelir benim lastik don? tiksindirdiniz ulan beni iç çamaşırından.

düğün veya ne bileyim ev hediyesi olarak borcam neyse, doğum günü hediyesi olarak fanila&don odur, bundan gayrisi yoktur.
    #563088 (looser, 21.08.2006 16:36)
  2. sadece donu versen fanila nerde diye küsen bi millet olduğumuz için ayıplamamak lazım gele böle kişileri *
    #563091 (shennay, 21.08.2006 16:38)
  3. mahmut paşadan alınırsa dahada anlam kazanacak olan hediye alternatifi.
    #563102 (lyras, 21.08.2006 16:40)
  4. (bkz: yalnız değilsin)
    #563104 (dukur, 21.08.2006 16:40)
  5. -bakkk ne aldım sana
    -ne aldın araba mı ?
    -hayır
    _futbol topu
    -hayır
    -krampon
    -hayır don aldım
    -??##??
    -hadi git giyde bakalım oluyor mu olmazsa değiştireyim
    -??##??
    #563110 (aquantass, 21.08.2006 16:42)
  6. çocukken bayramda alınan elbiseyi herkes görsün diye elinden geleni yapar bazı cocuklar. eğer bahsi geçen hediyeleri alan cocuk bu tip cocuklardan birisi ile geleceğin azılı sapıklarından birisi olmaya aday birisi geliyor demektir. bir düşünmek lazım; bu cocuk kendisine alınan donu, fanilayı göstermek adına sabah akşam dışarı don ve fanila ile fırlarsa ne olur? kızlar ne der? hele büyüyünce ne der aynı kızlar?

- slm ben..
    - hee hee biliyoz. sen şu hep donla dışarı fırlayan don kulot ahmet değil miydin?
    - şey...ben... ben.. * *
    #563119 (aby, 21.08.2006 16:45 ~ 16:51)
  7. sevgiliden alınan bir hediyeyse uzun uzun anlamını düşünmek lazımdır.*
    #563120 (morfin, 21.08.2006 16:45)
  8. bir asker için en iyi, en güzel hediye şeklidir.
    #1592578 (arabaciarabayatasget, 01.05.2007 00:19)
  9. paran varsa eğer bana bir fanila bir don al
    tuttu bacağımın siyatik ağrısı,
    ve unutma ki
    daima iyi şeyler düşünmeli
    bir mahpusun karısı.
    (bkz: karıma mektup)
    (bkz: nazım hikmet)
    #1592600 (dalgali kur, 01.05.2007 00:22)
  10. (bkz: wictoria secret) * *
    #1592615 (handushka, 01.05.2007 00:24 ~ 00:26)
  11. herşeye rağmen hediyedir,düşünülünmüştür,giymek lazımdır. giymemek ayıptır.
    #1945099 (black stocking, 16.07.2007 13:35)

© 2008 - uludağ sözlük

bir dogum gunu hediyesi olarak fanila ve don başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir dogum gunu hediyesi olarak fanila ve don ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir dogum gunu hediyesi olarak fanila ve don nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » okan bayulgen » im juli » tottenham hotspur » osman gokcek e meydan dayagi » aylin aslim » ynglan » memleketinden uzakta universite okuyan kiz » dinlemekten asla bikilmayacak sarkilar » chicken royale » merhaba celik ataturk nasil » sagli sollu yanasalim » gol atilan kalenin arkasinda sevinen adam figuru » fantastik facebook gruplari » seinfeld » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alisan satilmis » ramazan yesil » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » alwayssleepy » cnbc e » fazil husnu daglarca » izam » sehit » metroda yuksek sesle sarki soylemek » sinavlari okurken kac bekliyorsun diye soran hoca » huzun » stevemcqueen » duygu somurusu » tuncay guney » taraf gazetesine dandik deyip yenicag okumak