bir diyar hikayesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. al gonlumu diyar diyar surukle
  2. diyar diyar gezdim de geldim
  3. bu diyar
  4. diyar
  5. diyar i rum
  6. terk i diyar
  7. diyar burma
  8. habu diyar
  9. diyar cafe
  10. bu diyar bastan basa

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adana kalesi » mor ve otesi » obur dunyanin default lisani » anti emperyalizm populistligi » hukumetin yeni memur alimi » sinan ozbek » besiktas tezahuratlari » athos portos aramis » oral seks » inegol » tuborg green » elma cayi » 2008 cannes film festivali » artvin in tarihi eserleri » en azindan » guzel ve cahil » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » grace is gone » kentucky fried chicken » marabam var » orospu cocuklari » 90 larda ilkokul kokusu » ben » ayip denen bir sey var » hayat dolu olmak » yaran gazete mansetleri » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » bosluktasallananadam » basliklari alt alta okumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa