bir dikkat cekme olarak boklamak 

kapat
  1. eski kalıplara, onların eskiliğini göstermek veyahut; daha doğrusunu göstermek için değil de, dikkat çekmek için bok atmaktır.
    yeni yazarların eski yazarlara sataşması öyledir.
    (bkz: yeni nesil gümbür gümbür) *
    #1424782 (dekadans, 18.03.2007 03:09)
  2. her baslığa mutlaka sacmalamak suretı ıle pislemek, akabınde de "ahahaha bugun ne eğlendım be" seklınde pis pis gülmektır.

pek tasvip etmesek de arasıra sözlüğün tozunu silkmesi asısından fena olmuyor, ne de olsa gidiciler, yazık.

temsil misal:
    (bkz: hmm delicious)
    #1816795 (Myxomatosis, 24.06.2007 21:53 ~ 21:54)
  3. (bkz: bir eylem olarak boklamak)
    #1816797 (KoPuSh, 24.06.2007 21:54)
  4. eğer bir sorunun varsa o kişiyle tartışırsın olmadı entryinde anlatırsın ama her başlığa saçma sapan entryler yazarak sol frame'e ve sözlüğe sıçmaya kimsenin hakkı yok.
    #1816812 (kacak kelebek, 24.06.2007 21:57)

© 2008 - uludağ sözlük

bir dikkat cekme olarak boklamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir dikkat cekme olarak boklamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir dikkat cekme olarak boklamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ttnet » cep telefonu faturalari » zal oglu rustem » nar sozluk » la liga da oruc tutmayan on ecnebi futbolcu » ramazan » brothers and sisters » asigim sana » 6 eylul 2008 belcika turkiye basketbol maci » tehrel yapragi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games