bir deneme olarak mahmut abi diyaloglari 

kapat
  1. postmodern anlayışın izdüşümü olan sözlüğün, deneme yazınında yeni bir akım başlatması başlatmasıdır mahmut abi diyalogları. öyle pek bir içerik, üslüp takmadan ilerleyen, "at kafadan, komik olur belki" ürününün eseri olarak görebiliriz. bu diyaloglarda öne çıkan nokta; mahmut abinin klasik yurdum "ağır abisi", "düz insanı" olmasında yatar. mahmut abi diyaloglarında erdener abi esinlenmeleri sıkça görülebilir. hayata düz mantık bakan, ayar vermek isteyen ayarmatör sözlük yazarlarının sözlük formatı içinde canlandırdığı bir karakterdir mahmut abi. mahmut burada erki temsil ederken, karşılığında hayri, hilmi gibi ezik karakterler bulunur. kısaca mahmut abi diyalogları insanın kendine yakışanı giymesidir.
    #1686798 (kisil, 25.05.2007 23:12 ~ 23:13)
  2. -mahmut abi hem ekşi hem uludağ ayıp olmuyor mu?
    +açıklama yapmıycam gardaşım
    -ayarı yemişsin ama
    +ne ayarı lan doru gonuş deyyus
    -abi anlatsana ya
    +yassagh gardeşim yasssagh
    -abi humunumunu yemişler
    +hı ?
    -zııııttt ekşi sözlük
    #1686828 (fobia, 25.05.2007 23:22)
  3. (bkz: eksisözlükteki başlıklar)

-aa bak gördün mü, ekşiden alıntı yapmışlar mahmut abi.
    -sende bir sözlük klonunda yazıyorsun, ne var lan y.rram.
    -hakkaten ben böyle düşünememiştim mahmut abi.
    #1686887 (kisil, 25.05.2007 23:37)
  4. (bkz: bir deneme olarak mahmudiye abla diyalogları)
    #1686894 (koyusiyahk, 25.05.2007 23:39)
  5. mahmut abi' nin çetesi : mahmut abiii, ganyana gel abi ganyana.
    mahmut abi: lan nöörüyonuz zabah zabah. siz gidin ben geliyom.
    #1686895 (whitewind, 25.05.2007 23:39)

© 2008 - uludağ sözlük

bir deneme olarak mahmut abi diyaloglari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir deneme olarak mahmut abi diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir deneme olarak mahmut abi diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aydemir akbas » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlarda olmasina ragmen hi » birakip gidersen » sandalye » oglak burcu erkegi » adem ile havva maymundur » dolunayda kurtadama donusmek » en iyi yabanci filmler » patrick kluivert » korkut eken a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci