bir de yabanci dilde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yabanci dilde egitim
  2. yabanci dilde ibadet
  3. yabanci dilde kufretmek
  4. ruyayi yabanci dilde gormek
  5. sevgilinin yabanci dilde mail atmasi
  6. yabanci bir dilde konusurken ses tonunun degismesi
  7. turkce yerine yabanci dilde yazmak
  8. yabanci dilde entry ye hayir kampanyasi
  9. hayvan seslerinin yabanci dilde yazilis soylenisi
  10. alkollu iken yabanci dilde sunum yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 9 yasindaki kiza turban taktiran zihniyet » seklem » yesilcamin unutulmaz isimleri » ritalin » gercek gelecek » feridun duzagac » eurasian » kahta nin tarihi eserleri » metalwrath » soray uzun ile acun ilicali farki » edouard cisse » teoman » yaran basliklar » murat soydemir » 15 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » mehmet emin ay » sony ericsson j220i » emule » e hosgeldin diyen yok mu » son sozler » gerekirse pkk ya karsi cikariz » mansur forutan » aramaya siddetle iman etmek » elmali pasta » tortum un tarihi eserleri » dusunmemek hakkinda dusunmek » dilek celebi » judas » direktor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa