bir de uyku olmasa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya olmasa
  2. olmasa mektubun
  3. olmasa da olur
  4. bu sarkilar da olmasa
  5. rakin olmasa
  6. sevdan olmasa
  7. goruntuler olmasa
  8. ruyalarim olmasa
  9. modlar olmasa ne yapardik
  10. hediye olmasa verirdim

© 2008 - uludağ sözlük

bir de uyku olmasa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir de uyku olmasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir de uyku olmasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz in savunmasi » entry » egirdir dag komando okulu » aya irini » calismayan nesnelere vurmak » guiza nin kes olusu » radioheadbanger » enerjetik materyalizm » loving the alien » takoz recep a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games