bir daha hic gormedin mi onu 

kapat
  1. eski sevgilinin yıllar sonra bir içki masasında anlatılması ardından, anlatılan kişinin sorduğu soru.

- bir daha hiç görmedin mi onu?
    + gördüm ama evlenmiş.
    - off fena.
    + yalnız çok kötü durumdaydı, yıllar onu yormuş, çok üzmüşler.
    - abi bırak züğürt tesellisini.
    + çocuğu filan da vardı.
    - ooo boşver o zaman.
    + kocası da çok yakışıklıydı, zengin birine benziyordu.
    - abi devamını anlatma istersen.
    + sonra benim hanım geldi.
    - eyvah. yengeden dayak yedin değil mi?
    + yok. bir elbise beğenmiş alayım mı diye soruyor. kartların limiti doluydu, cepte de para yok. beğenmediğimi söyledim.
    - abi durum feci ya.
    + sonra işte durağa gittik, otobüs beklemeye başladık. otobüs durağında su birikintisi vardı. bu benim eski hatunun olduğu araba bize su sıçrattı.
    - küfretseydin abi.
    + yok benim eski hatun kullanıyordu, küfretmem. sen eski yengen hakkında ne biçim konuşuyorsun lan?
    - tamam abi sakin ol, hadi şerefe. bu hafta bizim maç ne olur?
    + koyarız oğlum kaçar mı?
    - kralsın be! siyah.
    + beyaz.
    #2883368 (salca, 23.01.2008 12:09 ~ 12:11)
  2. kartal tibet repliğidir kendisi.
    #2883379 (spor tutkunu disi, 23.01.2008 12:13)
  3. sorunun cevabı evetse
    cevaplayan kişi için iç acıtıcı bir sorudur.
    #2883463 (aglasevgiliyurdumagla, 23.01.2008 12:32)
  4. birkaç ay öncesine kadar kendi kendime sık sık sorup ve cevapladığım acı bir gerçek.
    #2883518 (sinek, 23.01.2008 12:42)
  5. soruya ne evet ne hayır denebilir dolayısıyla türkçe'nin bir sorunu olduğunu düşündürür.

-hayır, görmedim.
    -evet, görmedim.
    #2883573 (calligrapher, 23.01.2008 12:51)
  6. gördün mü?
    -evet gördüm

-görmedin mi
    hayır görmedim
    #2928836 (ParaNtez, 01.02.2008 00:12)
  7. -bir daha hiç görmedin mi onu?

-bu kadar sene gördük te noldu!
    #2929827 (blathrua, 01.02.2008 03:58)

© 2008 - uludağ sözlük

bir daha hic gormedin mi onu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir daha hic gormedin mi onu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir daha hic gormedin mi onu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry baslik uyumsuzlugu » omer ozcan » sozluk genelleme yeri degildir » kahtali mici ile bir tas attm pencereye dihh dedi » hudavent hatun turbesi » yuruyerek girdim sedyeyle ciktim » ilk insanlarin maymundan geldigi gercegi » vagina dentata » yasliya yer vermek » 22 temmuz 2008 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci