bir cinayet aleti olarak havuc 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir cinayet aleti olarak kpss kitabi
  2. bir iskence aleti olarak pet sise
  3. bir santaj aleti olarak seks
  4. bir iskence aleti olarak klima
  5. bir ayar araci olarak muzik aleti
  6. bir iskence aleti olarak melih gokcek resmi
  7. bir sirt kasima araci olarak uzaktan kumanda aleti
  8. bir cinayet araci olarak sarki
  9. bir cinayet sebebi olarak sigorta policesi
  10. guzel sanatlarin bir dali olarak cinayet

© 2008 - uludağ sözlük

bir cinayet aleti olarak havuc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir cinayet aleti olarak havuc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir cinayet aleti olarak havuc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bugun butonu » aydin dogan in basbakan a mektup yazmasi » mini etekli kiza bakmayan kiz » 1 ytl ye tavuk doner arti ayran alan zihniyet » cocukken yapilan salakliklar » kizlarin asik olduklarinda yaptiklari » sen sandigim sey belki benim yuregimdi » paleface » yatmadan once sacmalamak » sex pistols a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games