bir buyuk ictim ben sifalar olsun 

kapat
  1. adnan şenses'in doldur meyhaneci şarkısından bir kesit.
    #3356555 (BodrumTorbası, 04.05.2008 19:11)
  2. dostlar acı söyler düşmanlar sevinedursun
    bir büyük içtim ben şifalar olsun. diye devam eden "doldur be meyhaneci" adlı adnan şenses şarkısı.
    #3356568 (ldya, 04.05.2008 19:15)

© 2008 - uludağ sözlük

bir buyuk ictim ben sifalar olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir buyuk ictim ben sifalar olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir buyuk ictim ben sifalar olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isa musa meryem » kecioren belediyesi » birinci batarya » mine bademci » a rush of blood to the head » crests of waves » liligum » ilk erkegin ben olayim diyene soguk su ikram etmek » baba ben erkeklerle yatiyorum » abdussamed a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games