bir bok olamadim madem marjinal olayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adam olamadim marjinal olayim
  2. adam olamadim bari marjinal olayim
  3. orijinal olamadim bari marjinal olayim
  4. humanist olamadim bari fasist olayim
  5. adam olamadim bari karizmatik olayim
  6. adam olamadim bari populer olayim
  7. adam olamadim bari komunist olayim
  8. yazar olamadim bari fetis olayim
  9. moderator olamadim bari terminator olayim
  10. anne ben bi bok olamadim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alaca » chirurgus » fizik » sonmeyen sigara izmariti » sekr » artvin in tarihi eserleri » green label » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » tickle me elmo » aramis » bokunda boncuk bulmak » arthur koestler » everything but mine » ismimuzundiyenickimkisaolsun » katharsis » hurriyet » mehmet cagcag » yasaklardan korunmanin yollari » muscoril » ayrilmak istedigi sevgilisinden kopamayan erkek » restless heart » hayattan zevk alamamak » erkekleri anlamanin yollari » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » bosluktasallananadam » istanbul » picador » 1849 » kayganak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa