bir bardak demli cay 

kapat
  1. insanin aklina sabah kahvaltilarini getiren nickli, hosgelmis, 4. nesil yazar.
    (limon cicegi kolonyasi, 25.11.2007 04:33 ~ 31.01.2008 18:41)
  2. arkadas , dost , kardes niteliklerini tasıyan , sözlüge farklı bir yorum getircek olan arkadasımız. * *
    (şenlik, 26.11.2007 03:51 ~ 16.02.2008 12:43)
  3. soğuk havalarda özellikle sahil kenarındaki kafe'lerde içildiği takdirde bünyelerde acaip işeme isteği oluşturur.
    (sultanfirardasenneredesin, 26.11.2007 04:29)
  4. (bkz: deniz gezmiş'in son istekleri)
    (bir bardak demli cay, 30.11.2007 03:42)
  5. "BANA mutluluğun resmini yapabilir misin abidin?" sorusuna verilecek en kestirme cevap.
    (beyazyelkenli, 30.11.2007 03:43)
  6. Allah'ın hoş bir tevafuku beni bulan, girdiği 100 küsür entrynin birçoğunda samsun sevgisini gözler önüne seren yazar. * *
    (kuvass, 03.12.2007 22:39)
  7. kahvaltı yaparken açtığım sözlükte nickiyle beni tebessüm ettiren yazar. ne güzel olur sabah sabah bir bardak demini almış çay içmek. yazdıklarını okuyoruz, takip ediyoruz.
    (imper, 31.01.2008 07:43)
  8. su saatlerde entry girerken insanın tek yoldasıdır.
    (akrep insani, 31.01.2008 07:51)
  9. sabah sabah acı olmaz mı diye düşündürür insanı...ama maksat uyanmaksa varsın acı olsun.
    (balyancho, 31.01.2008 08:13 ~ 16:22)
  10. kahvaltıların vazgeçilmezi,sözlük içinde öle olması temenni edilen yazar.
    (karanine, 10.02.2008 20:40)
  11. günün yorgunluğunu, acısını alır! insanı yeniden yaratır. Hele bir de ince belli bardaktaysa ortam nere olursa olsun daha bir sevilesi olur. O bardağı kavramak insana hayatı elinde tutmak gibi gelir. Zihin açar, enerji katar. O an ne eksikse onu tamamlar. Hele bir de vapurda yudumlanıyorsa efkara bak efkara...
    (kimpossible, 10.02.2008 21:03)
  12. buharı üstünde, içilesi çaydır.
    (sleepwalker, 10.02.2008 21:24)
  13. Deniz Gezmiş'in idamından önce son istekleri arasında yer alır. Bir diğer için (bkz: Rodrigo'nun gitar konçertosu) (bkz: concierto de aranjuez)
    (ch32, 01.04.2008 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

bir bardak demli cay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» flakon » kiz oglan kadin erkek karmasasi » anibal in mezari » gulluoglu » vilmos aba novak » kader utansin banane » seyreltik cozelti » suha turizm » raul gonzales blanco » cindy crawford » hey on besli » kitap imzalamak icin bekleyen taninmamis yazar » porselen » sait faik abasiyanik » ogrenci bileti verir misin abi » sozluk jargonu » askeriye kantini » fatih terim » fatih terim in kiziyla cikmak » yaprak dokumu » dorduncu murat » japone » bir boka benzemeyen minimal siir » fenerbahce nin telekom u rakip istemesi » turk futbol tarihini yakan sozler » basbakan i protesto eden ciftci » fender marcus miller jazz bass » hincal uluc » evgeni plushenko » selahattin demirtas » yapilmis en aptalca dalginlik » ismet ozel » icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali » sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek » besiktas » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » tek kisilik sehir » con air » hable con ella » cavusu tokatlamak » garri kimovic kasparov » terakkiperver cumhuriyet firkasi » anibal taksi » parti » serdar kulbilge » hayati tespitler » fethi ahmet tosun » golgede ayni » dojd v dubovom lecu » kusha dogan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa