bir ateist olarak sozluk 

kapat
  1. sözlük bana şunu bul lan allah'sız, sözlük bana bunu bul lan kitapsız gibilerinden sıklıkla serzenişler de bulunan yazarlar tarafından sözlüğe vurulan damgadır. ayıptır günahtır.

c-sözlük bayramın mübarek olsun hadi muck.
    +olm senenin 469 günü allah sız diyonuz noldu da şimdi öpüyonuz anlamadım ki.
    c-ne allah sızı olm ben demedim ki öle bişiy?
    +getiririm entrylerini g.t olur kalırsın valla. kesin gene bi menfaatin var oy mu istiyon söle?
    c-allah sız!!!
    #2552022 (en bedevi c, 03.11.2007 19:02)
  2. dinden imandan çıkarılan sözlüktür. örnekleri çoğaltırsak;

(bkz: sözlük aciktim lan allahsız)
    (bkz: sozluk bana d smart bul allahsiz)
    (bkz: sozluk bana ingilizce ogret lan allahsiz)
    (bkz: sözlük benim yerime işe git lan allahsız)

ite boka şamar oglanı şeklinde koşturulan sözlük dayanamaz dile gelir.

-sozluk benim yerime ise git lan allahsiz!
    +giderim ayol ne var. bugün kim gelicek? ay dur hemen iki süsleneyim kombinezonumu giyiyim. parayı peşin alıyoruz di mi.
    -ne diyon lan sen!?
    +anladın sen. sieeeh! sözlük hiç benim yerime gel şu karıyı elle dedin mi!
    -vay ibne!!

daha da çogu için;

(ara: sozluk lan allahsiz)
    #2986790 (what if, 11.02.2008 12:05 ~ 12:08)

© 2008 - uludağ sözlük

bir ateist olarak sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir ateist olarak sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir ateist olarak sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» moderatoru kutla butonu » sigarayi birakinca heryerden sigara ikram edilmesi » ortodoks istikrar politikasi » yuzuklerin efendisi turkuleri » sozluk yazarlarinin fantezileri » havaya dikip gelisine mala vurmak » angelina jolie nin osmanli tokadi atmasi » akim derken bokum deme » igrenc espriler » elektrikten vergi alinmasin onerisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games