bir arti daha alayim uyuyacagim 

kapat
  1. uludagsozluğun hayata kattıklarındandır. kendini sozluğe kilitlemiş tüm benliği ile entry girerken yarın sabah erken kalkması aklının bir köşesinde sürekli onu rahatsız etmektedir. bir artı oy aliyim, benim gibi düşünen birini daha buliyimde rahat rahat gözlerimi kapatayım demektir. yıllar önce bir benzerini cm oynarkende yaşadık. sonuç mu? sonuç aynı o maçlar, sezonlar hiç bitmez istenen artı oylar hiç gelmez ve sonunda gün ışığı bilgisayar başında karşılanır.
    #1269044 (gigantic, 07.02.2007 02:34 ~ 03:01)
  2. gelen artı oylardan 'hade de git yat' mesajını aldığım iç geçirmedir.
    #1269068 (gigantic, 07.02.2007 02:42)
  3. hayatla pazarlık yapmanın en basit örneğidir..
    #1269076 (winom, 07.02.2007 02:46)
  4. (bkz: babayı alırsın)
    #1269083 (boyle biri yok, 07.02.2007 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

bir arti daha alayim uyuyacagim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir arti daha alayim uyuyacagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir arti daha alayim uyuyacagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mullin » uzaysiz » ak bok kara bok hepsi bir bok » komik mesleki terimler » bir kufur olarak kurt » radyo » barack obama » bir isi yapmanin hakli gururu icinde olmak » coraplari islanan sevgiliye soylenebilecekler » zenginin mali zugurdun cenesini yorar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games