bir arastirmaci olarak uludag sozluk yazari 

kapat

1. sinsidir,
    anne tabiriyle 'bilgisayar kurdudur',
    cnn kadar hizli ve seri calisir,
    actigi basliklarla yurekleri hoplatir
    (bkz: mossad)'in bile bilmedikleri gerceklerden haberdardırlar. (bkz: oha)

(bkz: uludag sozluk yazari)
    #2195280 (karakuzusu, 25.08.2007 10:00)
  2. ekşisözlüğe kapağı atamamış yazar.
    #2195334 (neazadem, 25.08.2007 10:28)
  3. bir gazete veya dergide köşe kapamamış yazar.
    #2195339 (neazadem, 25.08.2007 10:28)
  4. uludağsözlükte bulunmaktan pek de şikayetçi olmayan yazar.
    #2195342 (neazadem, 25.08.2007 10:29)
  5. tv de yapılan canlı roportajda soru yöneltilen insan. şöyle bir alt yazı geçer;

xxxxxxx:
    prf. doc. dr. uludağ sözlük yazarı.

- vezüv yanardağının patlama sebepleri nelerdir?
    + şimdi şöyleki bi saniye notlarıma bakmam lazım.
    - sayın xxxxxxx böyle olmuyor ama bilgi istiyoruz.
    iç ses/ kafama sıçıyım anketlerle uğraşıcama iki ders çalışsaydım ah ulan ahh.
    #2195362 (firsaf, 25.08.2007 10:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bir arastirmaci olarak uludag sozluk yazari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir arastirmaci olarak uludag sozluk yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir arastirmaci olarak uludag sozluk yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir arastirmaci olarak uludag sozluk yazari. Copyrights of the articles are belong to their authors.