bir akimin oncusu zati harfiyen nick secmis yazar 

kapat
  1. yaratıcılığını tartışmak komik olur malumunuz.

bu eylemi gövdeye getirmiş yazar örnek aldığı ve rumuz olarak seçtiği söz konusu zat üzerinden prim yapmak gayesindedir..

bunun başka bir açıklaması yoktur sevgili romanoff hanedanı sakinleri..

atıyorum, rumuzu che ise, 'sol kıvamdan repleri toplayalım beyler' dahilinde serzeniştedir enikonu. rumuzu system of a down ise gidişat bellidir.

ha islamcısın veya, sordum sari cicege diye rumuz uydurdun kendine misal, yine daha yaratıcısındır mesela bu adamdan.

karizma yoksunluğunu, dayatma meyilini içerir bahsedilenler.

tek nimeti yazı olan bir mekanda, sahaya üç sıfır önde başlamak adına doping yaptıran ezikleri andırırlar bana göre.
    #2605038 (hosaf, 19.11.2007 00:12 ~ 00:51)
  2. (bkz: bir akım yaratmak için oluşturulmuş nickler)
    #2605083 (eşşağan ala gazuğu, 19.11.2007 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

bir akimin oncusu zati harfiyen nick secmis yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir akimin oncusu zati harfiyen nick secmis yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir akimin oncusu zati harfiyen nick secmis yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insan » hepinizi dollerim » burasi kasiyor msnden devam edelim » sinavlari okurken kac bekliyorsun diye soran hoca » anneanne » dogum tarihini bilmeyen insan » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » luis aragones in bulent uygun u tanimamasi » ares bar » sagcilarin sapik cinsel egilimleri » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » pusu ve pusa karsi koyma egitimi » bu siteye erisim engellenmistir » 31 mayis 2003 diyarbakirspor elazigspor maci » bir hakan balta ya sap olamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lozan » escinsel evlilige izin veren ulkeler » hayattan vazgecmemek icin bir neden » karnimac » ataturkcu dusunce dernegi » kofte » 7 dersten kaldim baba » makinist » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » ruken demirer » 5 ekim 2008 istanbul yagmuru » keops piramitlerini ucurmak » hamamune » dinamo kiev » umudunu yitiren asiktan nameler