bir aglama duvari olarak sozluk 

kapat
  1. insanlarin sozlukte dertlerini anlatarak rahatlamasi olayi. hayir kudus yahudisinin yas tutarken dua ettigi sekilde degil basbaya salya sumuk aglayarak dert anlatma olayidir.

sevgili agziniza sicar, o artik eski sevgilidir. sozlukte sanal masturbasyon yapilir, eski sevgilinin sanal silueti uzerine attirilir.

dolmus soforu lafi koymustur, yazar kisisi aninda cevap verecek gote sahip degildir, yemez, daha cok underground bir ortamda anonim sekilde ahkam kesmede gelistigi icin bunu sozluge tasir. orda ukte kalan cevap bu sefer doldurulmus gozukur.

hindular kestaneyi cizer, inekleri sorgulama ve elestirebilme ozgurlugu talep eder septik gonul ...

(bkz: sozluk bana fitne bul lan allahsiz)
    #3790051 (vilisipidist, 08.08.2008 20:52 ~ 20:53)
  2. yahudilerin inançlarından yola çıkılarak sözlük yazarları için geliştirilmiş imkan,hizmet.

(bkz: dok icini)

(bkz: rahatla)
    #3790061 (Biyolojik Baba, 08.08.2008 20:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bir aglama duvari olarak sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir aglama duvari olarak sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir aglama duvari olarak sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir aglama duvari olarak sozluk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » apelles » sivrisinek » oneqeno » oram buram acildi korkusu » engelsiz aslanlar » allah diye bagiran sivrisinek » trixx » defne joy foster » milli gorus gomlegindeki salca lekesi » ozman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fm 2009 daki genc yetenekler » cinlerin insanlara musallat olma sebepleri » sozlukteki erkek yazarlarin hepsi tastir » biber gazi » caron butler » 9 » erkeklerle sevisen adam gizli es cinseldir » cinci hoca » pieter aertsen » kopekler sadiktir