bir adet entry niz silindi optum guzelim 

kapat
  1. yakın gelecekte sözlüklerle gsm operatörlerinin senkronize çalışmasıya birlikte hayatımıza girecek smslerden biri;

mesajın orjinali;

"bir adet entryniz silindi, hadi gömdüm güzelim." moderasyon.
    #2011475 (tibet, 26.07.2007 01:00)
  2. sözlüğün amacı ve tarzı itibariyle "bir adet entrynizi silmiş bulunuyoruz,nedeni de eksik nokta koymanızdır" gibi soğuk bir iletidense başlıktaki gibi olmasını istediğim iletidir.

(bkz: lan entrymi siliyosun bari canayakın davran)
    #2011513 (etienne, 26.07.2007 01:07)
  3. mod'un yazar olan sevgilisine gönderdiği mesajdır.
    #2011515 (desifreolmusdisiuuser, 26.07.2007 01:07)
  4. (bkz: hay optum diyen o guzel dilini)
    #2011540 (hosaf, 26.07.2007 01:11)
  5. entrysi silinen kalbi kırık yazarların gönlünü almak için yapılması gereken açıklamadır. uludağ sözlük yazarları hassastır.
    #2011608 (tepesersemi, 26.07.2007 01:26)

© 2008 - uludağ sözlük

bir adet entry niz silindi optum guzelim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir adet entry niz silindi optum guzelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir adet entry niz silindi optum guzelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pryd rulazz » erkeklere laf atan erkek » araplarin pendikspor u satin almasi » moral bozuklugunun tavan yaptigi anlar » eski platonik sevgili » yalancisin » parmak siklatarak yurumek » rojen pastanesi » taraftarhaber net » bogdan stancu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games