bir aci kahvenin 

kapat
  1. gün olur da bir dost ararsan eğer
    açıktır kapım sana çekinmeden gel
    sözlerimde inan ne sitem ne de kırgınlık bulamazsın
    bir gün yolun düşerse eğer beni bıraktığın gün gibi
    yine dost bulacaksın

gün olur da bir dost ararsan eğer
    ne olursa olsun geçen zamanda
    sanki bir şey olmamış gibi karşılarım
    seni yılların özlemiyle kucaklarım

bir acı kahvenin kırk yılı vardır derler
    az mı içtim ellerinden unutmadım o günleri gel
    buraya yolun düşerse eğer

(bkz: sevgilerimle)
    (bkz: sezen aksu)
    (bkz: kraliçe)
    #2654743 (kIran kIrana, 02.12.2007 18:33)
  2. arkasından küfür mü gelecek beklentisiyle dinlenen sezen 45liği.
    #2654750 (taharetmuslugu, 02.12.2007 18:34)
  3. kırk yıl hatrı vardır. *
    #2654895 (agnostic, 02.12.2007 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

bir aci kahvenin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir aci kahvenin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir aci kahvenin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cam terebentin esansi » kibar feyzo » koful sozluk » milan » sadettin tantan » mozart requiem » jean baptiste maunier » pesinde kostugu hatunu simartan ve kaciran erkek » uludag sozluk yazarlarinin oy verecegi partiler » 6 7 eylul olaylari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games