binnur kaya 

/ 4
kapat
  1. öğrenciyken engin günaydınla aynı evde kalmış şahıs.ne makara evdir düşünülememektedir...
    #2962449 (korlerulkesindeaynasatanadam, 06.02.2008 22:52)
  2. şahane içten yerim seni kadınıdır. harika bir oyuncu olduğu popüler olunca dank etti kafalara ama o hep gönlümdeydi benim dediğim kadındır.
    #2962541 (bilincdisi, 06.02.2008 23:04)
  3. bir demet tiyatro'da balkondan bakan, bakkala yoğurt fırlatan çatlak kız olarak tanıyıp hayran kaldığım oyuncuydu. tiyatroda seyredince hayranlığım daha bi arttı. sonra baba evi'ndeki hizmetli rolü ile çıktı karşıma onun sahnelerine gülmek için mecburen diziye de katlanırdım. hadi uç bakalım adlı dizide engin günaydın ile başrolü paylaştı, absürt bir komediydi, izlediğim en iyi türk dizilerinden biriydi; fakat malesef o yıllar ikisi de bu denli popüler değildi ve dizi yayından kaldırıldı. oynadığı reklam filmi her seferinde güldürdü. babam ve oğlum'daki karakteri ondan başkası bu kadar başarılı canlandıramazdı, son derece abartılı bir rol oynamasına rağmen hiç yapay gelmedi. inşaat filminde başarılıydı. yabancı damat'ta oynarken benim hayranlığım aileme de fazlasıyla bulaşmıştı, izleyip hayran kalmamak imkansızdı. bir tek küçük kıyamet filmine gidemediğim için üzgünüm o rolün de üstesinden geldiğini düşünüyorum. son olarak avrupa yakası'nda karşımıza çıktı, artık dizinden sıkılmama rağmen canlandırdığı karakteri bayıla bayıla, kahkahalarla ve aynı hayranlıkla izliyorum. kesinlikle değeri bilinmesi gereken, inanılmaz yetenekli bir oyuncu umarım her daim yeni projelerle karşıma çıkar.
    #3120867 (trink, 10.03.2008 22:33)
  4. an itirabiyle komedi şeysinde arz ı endam eden yetenekli oyuncu. tam gülecekken elindeki çiçeğe gömülen şeker insan. evlenirim.
    #3318388 (hebeley episode II, 25.04.2008 20:31)
  5. rollerini en uç noktalarda oynayan, sonuna kadar abartan ama bunu yaparken seyircide en ufak bir rahatsızlık uyandırmamayı başaran sempatik oyuncu. normalde bir rolü onun gibi oynadığınızda palyaco olursunuz ama o olmuyor.
    bu tarz bir başka oyuncu için (bkz: johnny depp)
    #3399231 (johnnyturhan, 15.05.2008 07:36 ~ 08:48)
  6. daha ilk bakışta sempati kazanmaya sebeb olan güzide ve utangaç oyuncumuz . öyle bir imaj veriyor ki sanki sokakta görüp derdinizi anlatsanız seninle üzülcek gibi.
    #3469831 (ellen, 30.05.2008 18:23)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

binnur kaya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. binnur kaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu binnur kaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erken secim » malone » yanlis anlamak » ruhunu seytana satan yazar » elanur » ergenekon un ulusozluk yapilanmasi » mustafa safran » charles bartowski » bobo 3 guiza eder » anthony roberson a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci