binlerce 

kapat
  1. turgut uyar şiiri.

binlerce pazartesi geçti ömrümde
    hangisiydi o çıkaramıyorum
    bir kiraz yediğimi hatırlıyorum kurtluydu
    demek oldukça eski

bir de saçmasapan şeyler
    bir kızın dizaltını örneğin
    bir adamın çirkin sigara içişini

nasıl yaşanıyor bu vesayetli dünyada
    hangi çılgınlar nasıl dayanıyor buna
    kimsenin soyunu sopunu bulmak görevim değil
    kendi öykümü düzenlemek yetiyor bana
    güzel bir öğle vakti
    eski güzel bir akşamı hatırlayarak
    sonra dopdolu şeyler
    damacanalar gibi
    içim kabarıyor

sonu olsun diyorum
    neyin sonu ama
    hiç değilse bu taş basamakların
    #769144 (vernon sullivan, 24.10.2006 05:00)
  2. popüler kültürün etkisiyle dansöz var şeklinde tamamlanmadan durulamayan kelime.
    (bkz: farkında olmadan ezberlenen şarkılar)
    #769155 (doksanüç, 24.10.2006 05:05)

© 2008 - uludağ sözlük

binlerce başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. binlerce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu binlerce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» faati » kurtsen dogun degilsen ogun » baga mi didin » 16 mayis 1992 fenerbahce gaziantepspor maci » yuzyilin indiragandi hareketi » uypaciyakoverbeni » operet » gammazlamaktan bir hal olmak » patronla yatmak » tek yurek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games