binip 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. chp otobusune binip akp ye oy vermek
  2. gezegendeki son gemiye binip cek git
  3. minibuse binip bu bir soygundur demek
  4. essege binip iraga gitmek
  5. otobuse binip halka karismak
  6. osuruktan teyyareye binip gitmek
  7. iyi insanlar atlara binip gittiler
  8. valiler kamyona binip komur dagitsin
  9. x5 e binip para yok akp yedi bizi demek
  10. zemin katta asansore binip z ye basmak

© 2008 - uludağ sözlük

binip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. binip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu binip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izlenesi youtube videolari » the lord of the rings » eccalimre » baslik » hainler sirtindan vurulur » adolf hitler » cska moskova » tanri vs bilim » cik aradan » umutsuzluk » su icerken agizdan cikan garip ses » izam » mustafa sarigul » milletvekiline kufretmek » fenerbahce nin kotu bir kadrosu var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruhun acimasi » i will wander » erkeklere kafayi takmak » the truman show » the digital millennium copyright act » sac kestirdikten sonra aglamak » basortulu kizlar kasedimi almasin » 7 dersten kaldim baba » abberline » escinsel evlilige izin veren ulkeler » uludag sozluk un kedi klonundan basliklar » genelevleri tren garina yakin sehirler » dengesizlik » teknoloji ile milleti soyma yontemi » pelin batu